Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Cup-ottelun lipunmyynti löi 1.FC Saarbrückenin ällikällä

Kirjoittaja: — 17/11/2013

Kolmosbundesliigassa pelaava 1.FC Saarbrücken saa 3.12. Saksan Cupissa vastaansa suurseura Borussia Dortmundin. Ottelun lippujen menekki ylitti kaikki odotukset, sillä peli myytiin loppuun jo tämän viikon tiistaina eli kolme viikkoa ennen itse ottelua.

Saarbrücken oli varautunut suureen suosioon poikkeusjärjestelyin. Lipunmyynnin toisessa vaiheessa katsojien oli pakko ostaa kahden ottelun lippupaketti, johon kuuluu cup-kohtaamisen lisäksi myös sarjapeli joko Preußen Münsteriä tai RB Leipzigia vastaan. Silti kaikki 30 931 pääsylippua menivät kuin kuumille kiville.

Lipunmyyntiprosessin ensimmäisessä vaiheessa pilettejä tarjottiin vain kausikortin omistajille ja seuran jäsenille. Toisen vaiheen jälkeen oli suunniteltu vielä kolmattakin vaihetta, jonka oli tarkoitus alkaa 25. marraskuuta. Loppuunmyynnin takia tuo vaihe jää kuitenkin kokonaan toteutumatta.

Saarbrücken on yksi Bundesliigan perustajaseuroista ja viimeksi se on pelannut pääsarjassa vuonna 1993. Tällä hetkellä se on kolmosbundesliigassa toiseksi viimeisenä. Cupin aiemmilla kierroksilla Saarbrücken on kukistanut Werder Bremenin sekä kakkosliigan SC Paderbornin. Se on ainoa yhä cupissa mukana oleva kolmosliigalainen.

loading comments...