Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Werder-pakki Garcia sai Italiassa tappouhkauksia

Kirjoittaja: — 17/11/2013

Werder Bremenin argentiinalaispuolustaja Santiago García on kertonut SportBildille saaneensa Italiassa pelatessaan tappouhkauksia oman seuransa Palermon kannattajilta. Garcían tehtyä oman maalin 0-1-tappioon päättyneessä ottelussa Inter Milania vastaan joulukuussa 2012, saapui raivostuneita huligaaneja tämän kodin eteen ja uhkasi tappaa epäonnisen puolustajan.

– Kyllä, minua uhattiin. Joidenkin mielestä tappio tarkoittaa, että kaikki on huonosti ja päitä pitää putoilla, García myöntää Spox.com-sivuston mukaan.

Tapauksen johdosta García päätti jättää seuran ja pakeni chileläisen Rangers de Talcan hoiviin pitääkseen itsensä pelikunnossa. Werder Bremen huomasi tässä tilaisuutensa ja hankki miehen lainasopimuksella joukkoihinsa. Päätöstä ei ole tarvinnut katua.

– Hän saattaa maata pohjekrampin takia tantereessa, mutta jatkaa siitä huolimatta pelaamista ja paukuttaa pallon vielä kaiken lisäksi maaliin, kuten äskettäin Hannoveria vastaan. En voi olla pitämättä sellaisesta, Werderin urheilutoimenjohtaja Thomas Eichin ylistää.

Vasemman laitapuolustajan sopimukseen on jo kirjattu kahden miljoonan euron ulosostoklausuuli ja Werder Bremen suunnittelee sitouttavansa pelaajan vuoteen 2017 asti. Myös García on erittäin tyytyväinen oloonsa Pohjois-Saksassa.

– Olen iloinen siitä, että olen nyt Bundesliigassa ja Bremenissä. Täällä tunnen oloni hyväksi ja turvalliseksi. Tämän maan jalkapallokulttuurin fanaattisuus on positiivista sorttia, argentiinalainen myhäilee.

loading comments...