Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bulgarialaislupaus tammikuussa Mainziin

Kirjoittaja: — 01/09/2013
Tagit:

Bulgarian A-maajoukkueessa elokuussa debytoinut laitahyökkääjä Todor Nedelev siirtyy 1.1.2014 Mainziin. 20-vuotias Nedelev oli useiden eurooppalaisten suurseurojen kiikarissa, mutta lopulta Mainzin tarjous osoittautui parhaaksi. Sopimus bundesliigaseuran kanssa on neljän ja puolen vuoden mittainen.

Vasenjalkainen Nedelev teki viime kaudella Bulgarian pääsarjassa yhdeksän maalia 29 ottelussa ja antoi sarjassa eniten maaliin johtaneita syöttöjä. Tällä kaudella Botev Plovdivia edustava lahjakkuus on tehnyt kuudessa ottelussa jo viisi maalia.

Mainz olisi halunnut Nedelevin riveihinsä välittömästi, mutta pelaaja halusi vielä auttaa seuraansa mestaruusjahdissa. Bulgarian siirtoikkunan suljeuduttua jo 20.8. olisi seura jäänyt myös liian suuriin vaikeuksiin.

– Hän on erittäin maaliahne pelaaja ja käyttökelpoinen kaikilla hyökkäyksen pelipaikoilla. Nuoreksi pelaajaksi Nedelevillä on jo hämmästyttävän paljon kokemusta. Haluamme kehittää häntä huolellisesti eteenpäin tammikuusta lähtien, aivan kuten olemme kehittäneet monia muitakin nuorukaisia, Mainzin manageri Christian Heidel totesi Kickerille.

loading comments...