Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Alexander Ring pitkään sivussa

Kirjoittaja: — 27/10/2014

FC Kaiserslauternin suomalaispelaaja Alexander Ring kannettiin viikonlopun ottelussa paareilla kentän laidalle. Mies loukkasi oikean polvensa pahan näköisesti pelitilanteessa.

Tarkemmat tiedot vamman vakavuudesta eivät ole vielä tiedossa, mutta Kaiserslautern ilmoitti Twitter-tilillään päävalmentaja Kosta Runjaicin antaneen Ringin tilanteesta synkän ennusteen.

– Näyttää siltä, että Ring ei pysty pelaamaan enää tämän kalenterivuoden puolella, Runjaic sanoi.

Ring on pelannut vahvan syksyn Kaiserslauternin keskikentällä. Hyvien esitysten ohessa, mies on onnistunut maalinteossa jo neljä kertaa. Joukkue on yksi suurimpia suosikeita nousemaan ensi kaudeksi 1. Bundesligaan, ja se on sarjassa hyvissä asetelmissa neljäntenä.

2. Bundesligassa pidetään noin 1,5 kuukauden mittainen talvitauko joulukuun 22. päivästä eteenpäin, joten Ring nähdään tositoimissa aikaisintaan helmikuussa. Pahimmassa tapauksessa toipumisaika voi olla pidempikin.

Ring luonnollisesti missaa myös EM-karsintaottelun Unkaria vastaan reilun kahden viikon päästä. Huuhkajien sitä seuraava karsintaottelu on maaliskuussa Pohjois-Irlantia vastaan. Toivottavasti Ring on jo silloin Mixu Paatelaisen käytettävissä.

Toimittajan sana

Ring on vakiinnuttanut paikkansa avauskokoonpanossa, ja tehojakin on syntynyt. Todella harmillinen takaisku siis, mutta tuskin miehen ura tähän kaatuu. Polvi vaan kuntoon, ja keväällä mies voikin sitten jatkaa siitä mihin jäi. Asenteestahan se ei ole Ringin kohdalla ikinä jäänyt kiinni!

loading comments...