Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Alex Ring jättänyt Aalen-katastrofin taakseen

Kirjoittaja: — 13/09/2013

Keskikenttämies Alexander Ringin Kaiserslautern aloitti kauden 2. Bundeliigassa hyvin, mutta viidennellä kierroksella Aalenin vieraana kärsitty 0-4-murskatappio palautti jalat ainakin maan pinnalle. Bundesliiga.comin haastattelussa Ring sanoo, että asia on nyt kuitenkin käyty läpi ja asiat järjestyksessä.

Kuittaus Aalen-tappiolle tuli tavallaan jo ennen maaottelutaukoa Cottbusia vastaan pelatun tasapelin myötä?

– Kyllä Viime peli oli meiltä loistava suoritus. Pelasimme 85 minuuttia vajaamiehisenä ja 2-2-tasapeli. Harmillisinta oli, että meidän olisi pitänyt voittaa.

Näkyikö alla ollut tappio kotiyleisössä?

– Rökäletappion jälkeen oli isot jutut siitä, kuinka iso ja perinteikäs seura on. Se viikko oli rankka. Oli hienoa kuinka fanit tukivat meitä ja juhlivat pelin jälkeen. Yksi piste harmittaa kun olisi voitu saada kolme, mutta se näytti joukkueemme luonteen, emme luovuttaneet.

Miten joukkue tappion käsitteli?

– Puhuimme keskenämme paljon. Se oli loistava reaktio pelaajilta, näin se pitää mennä.

Uskotko että notkahdus jäi ainoaksi?

– Uskon, ettei meille enää satu tällä kaudella tuollaisia 0-4-tappiota. Siinä tuli kaikki mahdollinen samaan peliin. Tavoittelemme nousua ja uskon, että meidät nähdään edelleen parhaana joukkueena. Materiaalimme on hyvä ja kausi on pitkä. Kaikille tulee notkahduksia. Meille tuli tämä yksi, eikä tule enempää.

Miten alkukausi omalta osaltasi on muuten sujunut?

– Olen pelannut koko ajan ja pelit ovat menneet hyvin. Olen ollut tyytyväinen kaikkeen. Edellistä rökäletappiota lukuun ottamatta joukkueellakin on mennyt hyvin. En voi valittaa. Olen pelannut koko ajan keskikentän keskellä. Olen ollut omiin peleihini tyytyväinen ja seurakin on ollut.

Kaiserslautern kohtaa lauantaina Sandhausenin vieraskentällä.

Kim Sanden

loading comments...