Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Dortmund-lupaus Jonas Hofmann pitkään jatkosopimukseen

Kirjoittaja: — 13/09/2013

Borussia Dortmund jatkaa pelaajien sitouttamista seuraan pitkillä sopimuksilla ja tuorein jatkosopimus koskee 21-vuotiasta keskikenttämiestä Jonas Hofmannia, jonka uusi sopimus ulottuu aina kesäkuun 2018 loppuun saakka.

– Jonas on viime kuukausina ottanut merkittäviä askeleita eteenpäin, mutta hän on kuitenkin vielä kaukana siitä mihin voi kehittyä. Olemme todella iloisia päästessämme hänen kanssaan töitä pitkäaikaisesti ja toivottavasti kokea yhdessä hänen uransa parhaat vuodet, urheilujohtaja Michael Zorc sanoi BVB:n verkkosivuilla.

Hofmann siirtyi Dortmundiin kaksi vuotta sitten Hoffenheimista. U23-joukkueen kautta tiensä ykkösmiehistöön raivannut Hofmann väläytteli jo viime kaudella muutamassa ottelussa ja on kuluvalla kaudella viimeistellyt jo kaksi maalia, joista toinen hänen ensimmäinen Bundesliigaosumansa.

– Olen BVB:ssä saanut jatkuvaa ohjausta, onnistunut nousussa U23:sta ykkösjoukkueeseen ja tiedän täällä voin nauttia luottamusta, apua ja rauhaa kehittyäkseni yhä paremmaksi, Hofmann sanoi.

– Kokonaispaketti Borussia Dortmundissa on miltei lyömätön minunkaltaiselleni nuorelle pelaajalle. Olen täydellisen tyytyväinen siihen, että saan olla seuraavatkin vuodet osa suurta BVB-perhettä.

loading comments...