Sporting Lissabon otti revanssin aneemisesta Schalkesta

Kirjoittaja: — 06/11/2014

Tilanne Mestarien liigan G-lohkossa meni varsin kimurantiksi, kun Schalke jäi Sportingin jalkoihin Lissabonissa. Ottelu päättyi kotijoukkueen ansaittuun 4-2-voittoon.

Schalke ei tarjonnut Portugaliin matkustaneille kannattajilleen juurikaan silmänruokaa, mutta se onnistui tekemään ottelun avausmaalin noin vartin pelin jälkeen. Dennis Aogo tavoitteli sivuvaparillaan Eric Maxim Choupo-Motingia, ja lopulta pallo meni maaliin Sportingin Islam Slimanin pään ja maalivahti Rui Patrícion käsien kautta.

Sporting kuitenkin tasoitti kymmenen minuuttia myöhemmin. Gelsenkirchenissä kahdesti osunut Adrien Silva antoi vapaapotkun, ja ranskalaistoppari Naby Sarr puski pallon maalin perukoille.

Koitjoukkueella oli vielä muutama hyvä paikka ensimmäisellä puoliskolla, mutta tauolle mentiin tasalukemissa.

Heti toisen jakson alussa lusitaanit saivat ansaitun voitto-osuman. Nani hassutteli hetken rangaistusalueen kulmalla ennenkuin syötti takaviistoon Jeffersonille, joka sijoitti pallon alakulmaan noin 20 metristä.

Nani vastasi itse 3-1-osumasta 72. minuutilla André Carrillon mainiosta esityöstä. Perulainen kirmasi pitkän matkaa pallon kanssa, kunnes mies syötti Nanille, jolla oli helppo työ pistää pallo tyhjään häkkiin.

Aogo toi vielä Schalken maalin päähän 87. minuutilla, mutta Slimani viimeisteli muutamaa minuuttia myöhemmin ottelun päätösluvuiksi 4-2.

Toimittajan sana

Todella köyhä iltapuhde Schalkelta. Joukkue ei saanut hyökkäyssuuntaan juuri mitään järkevää aikaan. Puhumattakaan siitä, että se olisi onnistunut puolustamaan johtoaan tai edes tasatilannetta. Parempi voitti. Joukkueen esitykset olivat hyvistä tuloksista huolimatta antaneet osviittaa siitä, että pelillisesti on vielä paljon parannettavaa.

Voisi sanoa, että Roberto Di Matteon kupla, jos sellaista oli vielä päässyt edes syntymään, puhkesi. Joku kyynisempi voisi ennustaa vaikeuksia myös Bundesligan puolella. Joukkue matkaa lauantaina Freiburgin vieraaksi.