Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalke nousi kolmossijalle – ”Onneakin matkassa”

Kirjoittaja: — 15/03/2014

Schalke nousi ainakin hetkellisesti Bundesliigan sarjataulukon kolmossijalle, kun joukkue haki perjantaina 2-1-voiton Augsburgista tiukan taistelun jälkeen. Gelsenkircheniläisten sankariksi nousi joukkueen molemmat osumat viimeistellyt Klaas-Jan Huntelaar.

Augsburg heilutti ottelun alussa tahtipuikkoa ja siirtyi johtoon Tobias Wernerin osumalla jo viidennellä peliminuutilla. Schalkella oli vaikeuksia saada peliään pyörimään, mutta Huntelaarin tasoitusmaali 33. minuutilla nosti vieraat takaisin mukaan.

– Emme joukkueena kaikkineen päässeet peliin kovin hyvin ja annoimme Augsburgille edun virheittemme myötä. Mielestäni oli todella tärkeää meille, että kuitenkin pystyimme tekemään tasoituksen ennen taukoa, Huntelaar totesi Schalken verkkosivuilla.

– Augsburg pelasi hyvin, kun me sitä vastoin emme olleet ollenkaan pelissä mukana. Emme pystyneet pitämään palloa ja yksinkertaisesti emme pelanneet hyvää jalkapalloa. 1-1-tasoitus tuli kuitenkin todella hyvään kohtaan, painotti myös päävalmentaja Jens Keller.

Huntelaar laukoi Sead Kolasinacin hienosta syötöstä voittomaalin jo toisen puoliajan alussa, mutta peli ei ollut sillä ohi. Augsburg painoi loppua kohden vahvasti päälle, mutta Schalke pystyi pitämään rivinsä koossa.

– Toinen puoliaika oli meiltä parempi, mutta meillä oli onneakin matkassa. Tässä olisi voinut käydä huonostikin. Loppujen lopuksi tärkeää oli se, että saimme jälleen kolme pistettä, Huntelaar mietti.

loading comments...