Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalke harkitsee valmentajanvaihtoa?

Kirjoittaja: — 09/12/2013

Bild-lehden mukaan Schalke 04:n johtoporras on harkitsemassa valmentajanvaihtoa. Schalke koki viikon aikana kaksi pahaa takaiskua eikä valmentaja Jens Kellerin asema ole enää vakaa. Viikolla Hoffenheim päätti Schalken cup-taipaleen ja lauantaina Mönchengladbach nujersi Schalken maalein 2-1. Liigassa Schalke on jäänyt jo seitsemän pisteen päähän Mestarien Liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta.

Bild väittää, että yksi vahvimmista ehdokkaista uudeksi valmentajaksi olisi Werder Bremenin pitkäaikainen valmentaja Thomas Schaaf. 52-vuotiaalla Schaafilla on Bremenin kanssa voimassaoleva sopimus vielä kesään 2014 saakka, mutta Werderillä tuskin olisi mitään sitä vastaan, jos Schaafille löytyisi uusi palkanmaksaja jostakin muualta.

Schalkella on keskiviikkona edessään ehkä kauden tärkein ottelu Baselia vastaan. Schalken on kukistettava sveitsiläisjoukkue, mikäli se mielii jatkaa kauttaan Mestarien Liigan pudotuspeleissä. Ennen keskiviikkoa ei valmentajarintamalla kuitenkaan vielä tapahdu mitään.

– Jens on penkin päässä keskiviikkona. Arvioimme tilannetta uudestaan vasta Nürnberg-pelin (21.12.) jälkeen, Schalken manageri Horst Heldt kommentoi.

loading comments...