Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Lewandowski löi tahdit Bayern Münchenin voitolle

Kirjoittaja: — 11/04/2015

Bayern München ei antanut Eintracht Frankfurtille mahdollisuuksia vaan nappasi vakuuttavan 3-0 -kotivoiton.

Robert Lewandowski vei Bayernin hirmutykillä johtoon vartin pelin jälkeen. Thomas Müller puski pallon puolalaiselle, tämä kääntyi ja pamautti julmetun pyssyn verkon perukoille.

Aivan ensimmäisen puoliajan lopussa Bayernilta vietiin selvä maali. Müller pisti pallon verkkoon, kun Frankfurtin pakit koomailivat. Jostain syystä avustava erotuomari näki tilanteen paitsioksi, vaikka pallo tuli Müllerin jalkoihin Frankfurtin pelaajien toimesta.

Ottelu ratkesi 65. minuutilla, kun Bayern vihdoin sai toisen maalinsa. Müller, Philipp Lahm ja Mario Götze sahasivat vieraiden puolustuksen solmuun ja lopulta Lewandowski puski illan toisen osumansa.

Müller sai ansaitsemansa maalin 82. minuutilla. Saksan maajoukkuemies käänsi pallon maaliin lähes nollakulmasta.

Borussia Mönchengladbach puolestaan aloitti maalijuhlat Borussia Dormundia vastaan jo ottelun avausminuutilla. Roman Weidenfeller ehti yhden laukauksen torjumaan, mutta Oscar Wendt oli jo Dortmund-vahdille liikaa.

Mönchengladbach tuplasi johtonsa 32. minuutilla. Patrick Herrman teki huikean esityön ja Raffael oli lopulta se pelaaja, joka sai juhlia maalin merkiksi. Håvard Nordtveit kaunisteli numeroita lyhyen kulmapotkun jälkeen 67. minuutilla. Ilkay Gündogan teki vieraiden lohdutusmaalin kymmenen minuuttia myöhemmin. Loppulukemat 3-1.

Iltapäivän muissa Bundesliigaotteluissa Paderborn voitti Augsburgin 2-1 ja Bayer Leverkusen Mainzin 3-2. Schalke 04 ja Freiburg jäivät maalittomaan tasatulokseen.