Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Leverkusen-pakki joutui tutkintaan – syytetään kahakoinnista järjestysmiesten kanssa

Kirjoittaja: — 11/04/2015

Bayer Leverkusenin puolustajaa Emir Spahicia kohtaan on esitetty kovia syytöksiä.

Bosnialaispuolustajaa sekä hänen ystäväryhmäänsä syytetään kahakoinnista BayArenan järjestysmiesten kansssa keskiviikon tappiollisen Saksan cupin puolivälieräottelun jälkeen. Leverkusen tippui cupista Bayern Münchenille rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Sky Sportsin mukaan kahakasta tallentui videonauha valvontakameroille, jossa Spahic ja hänen ryhmänsä hyökkäävät toistuvasti järjestysmiesten päälle. Pelaaja ja hänen ystävänsä kieltäytyivät stadionilta poistumisesta,  kun turvamiehet käskivät joukkoa poistumaan. Poliisin raportit tapahtuneesta ovat matkanneet syyttäjän toimistolle asti ja asia on laitettu tutkintaan.

– Bayer 04 Leverkusen tukee tutkintaa kaikin tavoin tässä onnettomuudessa, seuran tiedotteessa luki.

– Sitten kun seura on saanut tutkinnan tulokset, se harkitsee sisäisiä sanktiota. Emir Spahic tulee pyytämään anteeksi järjestysmiehiltä, myös ryhmänsä puolesta, tiedote jatkui.

Kahdesti punaista korttia Bundesliigassa tällä kaudella katsellut Spahic on ollut Leverkusenin puolustuksen tukipilari vuodesta 2013 asti. Hän on pelannut Saksan kenttien lisäksi uransa aikana myös Venäjällä, Ranskassa, Espanjassa ja Bosniassa.

loading comments...