Leverkusen jatkoi voittoputkeaan- Augsburg taipui Berliinissä

Kirjoittaja: — 28/02/2015

Revierderbyn lisäksi lauantai-iltapäivänä pelattiin neljä muuta ottelua. Berliinissä, Leverkusenissa ja Hoffenheimissa päädyttiin kotivoittoihin. Hannover ja Stuttgart jakoivat pisteet.

Herthan Berlin nappasi kotonaan tärkeät pisteet FC Augsburgin kustannuksella maalein 1-0. Voittomaalia saatiin odottaa aina ottelun 88. minuutille asti. Pallo pomppi hieman onnekkaasti maalin eteen Salomon Kaloulle, joka tykitti pelivälineen sydämmensä kyllyydestä verkon perukoille.

Bayer Leverkusen onnistui kaatamaan Mestarien liigan rasituksista huolimatta Freiburgin kotonaan. Isännät iskivät ottelun ainokaisen 33. minuutilla. Roman Bürki torjui Karim Bellarabin keskityksen suoraan Simon Rolfesille, joka täräytti pallon voimalla maalin kattoon.

Hannover jäi kotonaan tasapeliin sarjajumbo Stuttgartia vastaan. Vierailijat aloittivat maalinteon toisen puoliajan alussa, kun Christian Gentner sijoitti pallon alanurkkaan. Kotijoukkue nousi tasoihin 20 minuuttia myöhemmin. Joselu tiputti pallon maalin eteen Lars Stindlille, joka sijoitti pelivälineen suoraan ilmasta alanurkkaan.

Hoffenheim kukisti kotoonaan Mainzin. Voittomaali syntyi toisen puoliajan alussa, kun Roberto Firmino ja Kevin Volland karkasivat läpiajoon. Ensin mainittu syötti Vollandille, joka pääsi viimeistelemään tyhjään maaliin. Eugen Polanski puski noin vartti ennen päätösvihellystä loppulukemiksi 2-0.