Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hannoverin pitkä voitoton putki jatkuu

Kirjoittaja: — 11/04/2015

Hannover 96 on voittanut edellisen sarjaottelunsa viimeksi joulukuun puolivälissä. Perjantaina sen oli tyytyminen 1-1-tasapeliin Hertha Berliniä vastaan. Vierasjoukkue Hertha tasoitti ottelun vain muutama minuutti ennen loppua.

Ottelun molemmat maalit tulivat viimeisten 15 minuutin aikana. Hannover meni johtoon Christian Schulzin maalilla 75. peliminuutilla, mutta pian tämän jälkeen Herthan Valentin Stocker tasoitti ottelun. Näin ollen isännät joutuivat tyytymään tasapeliin jälleen kerran. Hannover on pelannut jo 12 ottelua peräkkäin ilman voittoa.

– Olen tulossa isäksi. Vaimoni on kuudennella kuulla raskaana, joten omistin maalin hänelle. Laitoimme itemme hyvään asemaan ottamalla johdon 15 minuutiksi, mutta emme pystyneet pitämään palloa hyökkäyksessä ja päästimme turhan maalin erikoistilanteesta. Ei auta jäädä surkuttelemaan sitä, nyt pitää keskittyä seuraavaan peliimme, Hannoverin maalintekijä Schulz pohdiskeli ottelun jälkeen Bundesligan verkkosivuilla.

Myös kotijoukkueen Lars Stindl oli pettynyt siitä, että johto valui viime hetkillä joukkueen käsistä.

– Se oli vaikea ottelu. Hertha aloitti pelaamisen syvältä ja oli vaikea murtaa heidän linjaansa. Meidän olisi pitänyt pitää johto kaikin mahdollisin tavoin, mutta emme pystyneet siihen. Meidän täytyy olla päättäväisempiä maalin edessä. Tavoitteemme olisi pitänyt olla johdon säilyttämisessä avausmaalin jälkeen. Olemme pettyneitä ettemme kyenneet siihen, Stindl sanoi.

Hannover on 18 joukkueen Bundesliigassa sijalla 14. Se on metsästänyt 28 ottelusta vaisut 29 pistettä. Ero sarjan jumbosijalla majailevaan Stuttgartiin on ainoastaan kuusi pistettä.

loading comments...