Borussia Mönchengladbach nousi sarjakolmoseksi

Kirjoittaja: — 03/05/2015

Bayern München on jo varma Bundesliigan mestari, mutta baijerilaisten takana käydään seuraavista sijoista kovaa kisaa.

Borussia Mönchengladbach paranteli sunnuntaina asemiaan voittamalla vieraskentällä Hertha Berlinin 2-1. Mönchengladbach nousi voitollaan kolmanneksi ja eroa toisena olevaa VfL Wolfsburgiin on kaksi pistettä.

Hertha piti Mönchengladbachia tiukoilla, sillä peli ratkesi Ibrahima Traoren osumaan vain neljä minuuttia ennen täyttä aikaa. Aiemmin ottelussa olivat onnistuneet Herthan Valentin Stocker ja Mönchengladbachin Max Kruse.

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa HSV kohenteli asemiaan putoamistaitossa, kun Mainz 05 kaatui vieraissa 2-1.

Hampurilaisten avausmaali merkittiin Julian Baumgartlingerin omaksi maaliksi. Yunus Malli tasoitti välissä, mutta Gojko Kacar iski vieraiden voittomaalin kolme minuuttia ennen täyttä aikaa.