Wolfsburg ei yltänyt kaipaamaansa ihmeeseen

Kirjoittaja: — 24/04/2015
Tagit:

Wolfsburg lähti Eurooppa-liigan toiseen osaotteluun liki mahdottomasta asetelmasta, eikä bundesliigaseuran tarvitsemaa ihmettä Napolissa nähty.

Wolfsburg hävisi ensimmäisen kotonaan Napolille maalein 1-4. Näin se olisi tarvinnut neljä maalia edetäkseen otteluparista jatkoon. Viimeistään Wolfsburg sai haudata viimeisetkin toiveet välierävaiheesta, kun Napoli karkasi kotonaan 2-0-johtoon.

Ensiksi 50. minuutilla José Callejón upea laukaus rangaistusalueen reunalta heilutteli verkkoja. Vartti tuosta ja pahanteossa oli Dries Mertens, joka jatkoi oman paluupallonsa maaliin perukoille.

Vierailijat saivat hieman lohtua nousemalla 2-2-tasapeliin parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä.

Ensiksi Timm Klose hyppäsi korkeimmalle kulmapotkutilanteessa. Pari minuuttia myöhemmin oli Ivan Perišić vuoro esitellä pääpelitaitojaan.