Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bielefeldin tuhkimotarina päättyi Saksan cupin välieriin

Kirjoittaja: — 29/04/2015

3. Ligan Arminia Bielefeldin tarina oli yksi Saksan cupin seuratuimmista tällä kaudella, mutta tyly loppu koitti välierissä, kun VfL Wolfsburg takoi taululle melkoisen tylyt lukemat ja eteni finaaliin Borussia Dortmundia vastaan.

Ensimmäisen puoliajan kuva oli pelillisesti vielä suhteellisen tasainen. Wolfsburg näytti kuitenkin tehokkuutensa ja iski paikan saatuaan, kun taas Bielefeldillä oli ajoittaisesta hyvästä pelaamisestaan huolimatta vaikea saada luotua kunnon tilanteita.

Wolfsburg käytti isäntien virheen kylmästi hyväkseen jo 8. minuutilla. Harhasyöttö kostautui Bielefeldille, kun sen myötä Daniel Caliguiri pääsi etenemään vapaasti vasemmalta. Caliguiri löysi syötöllään Maximilian Arnoldin rangaistusalueen kulmasta, ja tämä laukoi komeasti johtomaalin yläkulmaan.

Toinenkin maali oli seurausta Bielefeldin virheestä. Turhan oloinen käsivirhe antoi Wolfsburgille vapaapotkun hyvästä paikasta, nosto takatolpalle löysi Bas Dostin, joka jatkoi pallon päällään keskelle, johon Luiz Gustavo tuli vauhdilla ja puski pallon vastustamattomasti verkkoon.

Tauolla oltiin 0-2-lukemissa, mutta Bielefeld tuli kopista selkeästi aikomuksenaan vielä taistella finaalipaikasta. Toivo alkoi kuitenkin hiipua nopeasti, kun Ivan Perisic ohjasi Caliguirin syötön takatolpalta maaliin 51. minuutilla. Taistelu oli ohi viimeistään kohta tämän jälkeen, kun Caliguiri järjesteli nyt puolestaan Arnoldin maalintekoon.

Voittajasta ei tämän jälkeen ollut epäselvyyttä, ja Wolfsburg tyytyi lähinnä varmistelemaan johtoaan. Sen se myös teki ilman suurempia vaikeuksia.

Arminia Bielefeld – VfL Wolfsburg (0-2)

0-1 Maximilian Arnold (8.)
0-2 Luiz Gustavo (32.)
0-3 Ivan Perisic (51.)
0-4 Arnold (55.)

loading comments...