Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Saksan Cup -ennakko: Arminia Bielefeld – Wolfsburg

Kirjoittaja: — 29/04/2015

Tiistai-iltana ratkaistiin Saksan Cupin ensimmäinen finalisti. Tänään Arminia Bielefeld ja Wolfsburg mittelevät, kumpi pääsee loppuotteluun Borussia Dortmundin seuraksi.

Poissaolot

Arminia Bielefeld

Felix Burmeister (loukkaantunut)
Jonas Strifler (loukkaantunut)
Peer Kluge (loukkaantunut)

Wolfsburg

Felipe (loukkaantunut)

Edelliset ottelut

Arminia Bielefeld

Erfurt – Arminia Bielefeld 0-4 (3. Liga)
Arminia Bielefeld – Munster (3. Liga)
Dresden – Arminia Bielefeld 2-0 (3. Liga)

Wolfsburg

Borussia Mönchengladbach – Wolfsburg 1-0 (Bundesliga)
Napoli – Wolfsbug 2-2 (Eurooppa-liiga)
Wolfsburg – Schalke 1-1 (Bundesliga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Arminia Bielefeld – Wolfsburg 0-3 (Bundesliga, 21.3.09)

Arvio

Kaksi joukuetta, joiden molempien palkintokaappi ammottaa tyhjyyttään. Wolfsburg on voittanut Bundesligan kerran, Bielefeld ei koskaan. Wolfsburg on ollut kerran Saksan Cupin finaalissa, Bielefeld ei koskaan. Nyt Wolfsburgilla on erinomainen tilaisuus päästä tavoittelemaan ensimmäistä cup-voittoaan. Joukkue on Bundesligassa toisena ja vastassa on laadultaan selvästi heikompi Bielefeld.

Jos käännetään asia toisin päin, Bielefeldillä on mahdollisuus jatkaa tuhkimotarinaansa. Kauden 2008-09 Bundesligasta pudonnut joukkue pelaa tätä nykyä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. 3. Ligassa Bielefeld on ennen neljää viimeistä kierrosta kärjessä. Maaleja joukkue on takonut yli kaksi per peli.

Koko Bielefeldin kausi on ollut yhtä juhlaa. Tällä menolla tulee suora nousu takaisin 2. Bundesligaan, mutta DFB Pokalin voitto se vasta olisi jotain. Ensin kaatui Sandhausen, sitten Hertha, neljännesvälierissä Werder Bremen ja puolivälierissä Borussia Mönchengladbach. Kovia päänahkoja. Finaalipaikan tiellä on enää Wolfsburg. Volkkari-kaupungin ylpeys on tietysti suuri ennakkosuosikki, mutta kolme pääsarjajoukkuetta Bielefeld on jo onnistunut pudottamaan. Ihan helpolla ei Wolfsburg pääse.

loading comments...