Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayernille lisää ongelmia – topparin kausi ohi

Kirjoittaja: — 24/04/2015

Bayern Münchenin loukkantumissuma ei ota talttuakseen. Tuorein menetys on joukkueen toppari Holger Badstuber, joka loukkaantui tiistain Mestarien liigan ottelussa Portoa vastaan. Badstuber kärsii reiden lihasrepeämästä, joka pitää hänet sivussa 3-4 kuukautta.

– Olen hyvin pettynyt, mutta siitä huolimatta olen positiivinen, ja tulen terveenä takaisin, Badstuber sanoi seuran tiedotteessa.

Badstuberin koko kausi on ollut loukkaantumisten sävyttämä. Hän loukkaantui kolmannella Bundesliiga-kierroksella ja palasi kentille vasta helmikuun puolivälissä. Kaiken kaikkiaan 190-senttinen saksalainen on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain 16 ottelussa, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

Badstuberin lisäksi Bayernin sairastuvalla ovat Tom Starke, Mehdi Benatia, David Alaba, Javi Martínez, Franck Ribéry ja Arjen Robben. Loukkaantumissuma on jo johtanut erimielisyyksiin seuran sisällä. Lääkäri Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrtin johtama lääkintätiimi erosi hiljattain vastalauseena sille, että he kokivat päävalmentaja Pep Guardiolan syyttäneen heitä loukkaantumisista.

Toimittajan sana

Badstuberin loukkantuminen ei olisi suuri ongelma, jos muut topparit olisivat kunnossa. Mutta kun Badstuberin lisäksi Benatia ja Martínez ovat sivussa, toppareina voivat pelata oikeastaan vain Jérôme Boateng ja Dante. Yhtään uutta toppariloukkaantumista Bayernin kokoonpano ei kestä.

loading comments...