Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Vieirinha polvileikkaukseen

Kirjoittaja: — 26/09/2013
Tagit:

VfL Wolfsburg eteni tiistaina Saksan Cupissa jatkoon VfR Aalenin kustannuksella, mutta ilta toi seuralle myös ikäviä uutisia. Joukkueen 27-vuotias oikea laitalinkki Vieirinha satutti ottelussa vakavasti polvensa. Keskiviikkoinen lääkärintarkastus paljasti, että portugalilaisen polven ristisiteet olivat revenneet. Tilanteessa ei ollut kontaktia vastustajan kanssa.

Vieirinha menee lähipäivinä polvileikkaukseen ja joutuu usean kuukauden ajaksi kentiltä sivuun. Takaisku on Wolfsburgille ankara. Myös MM-kisapaikasta loppusyksyn aikana taisteleva Portugalin maajoukkue joutuu tulemaan toimeen ilman Vieirinhaa.

– Tunsin heti, että polvessa on jotain vialla. Tunsin välittömästi kovaa kipua. Nyt voin vain toivoa, että leikkaus menee hyvin. Edessä on vaikeat ajat, mutta tiedän voivani luottaa perheeni, joukkuekavereideni ja faniemme tukeen. Heiltä saan voimaa kuntoutusjaksoon, jotta pääsen pian takaisin tositoimiin, epäonninen Vieirinha kommentoi Vfl Wolfsburgin kotisivuilla.

Vieirinha oli ollut Wolfsburgin avauskokoonpanossa kauden kaikissa otteluissa ja oli ehtinyt tehdä yhden maalin ennen loukkaantumistaan. Portugalilaisen korvaajaksi noussee joko norsunluurannikolainen Giovanni Sio, Freiburgista hankittu Daniel Caligiuri tai nuori Maximilian Arnold.

loading comments...