Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Tranquillo Barnetta: ”Eintracht ja minä voimme auttaa toisiamme”

Kirjoittaja: — 04/09/2013

Siirtoikkunan viime hetkillä lainasopimuksella Schalkesta Eintracht Frankfurtiin siirtynyt Sveitsin maajoukkuemies Tranquillo Barnetta liittyi maajoukkueen mukaan tyytyväisenä. Siirto oli Barnettalle tärkeä asia jatkoa ajatellen, sillä Schalkessa vastuuta ti tuntunut irtoavan.

– Lopussa meidän piti vähän painaa kaasua siirron suhteen, jotta saimme sen ajoissa kuntoon. Nyt kaikki on kuitenkin hyvin. Myös Ottmar Hitzfeld tuki lähtöäni Schalkesta, Barnetta sanoi BILDille viitaten Sveitsin päävalmentajaan.

Barnetta uskoo, että Frankfurtissa on tarjolla iso rooli ja hänellä itsellään puolestaan on annettavaa joukkueelle.

– Eintracht ja minä – voimme auttaa toinen toistamme. Tuon kokemusta monista kansainvälisistä otteluista ja voin sen myötä auttaa joukkuetta tilanteessa jos toisessakin. Toiselta puolen uskon pelaavani paljon, sillä meillä on runsaasti otteluita myös Eurooppa-liigassa. Mitään vakiopaikkaa ei tietenkään kellään ole, mutta rinki ei ole kovin laaja…

Mestarien liigan vaihtuminen Eurooppa-liigaan ei Barnettaa suuremmin sureta.

– En olisi siitä kovin paljon saanut, jos olisin näitä Mestarien liigan pelejä seurannut katsomosta, 28-vuotias sveitsiläinen kuittasi.

Barnetta siirtyi Saksaan ja Hannoveriin jo kaudella 2004-05 ja seuraavana kesänä tie vei Leverkuseniin, jossa keskikenttämies pelasi peräti seitsemän kautta ennen siirtoa Schalkeen vuosi sitten kesällä. Bundesliigaotteluita Barnettalla on tilillään jo 216 ja niissä 25 maalia. Viime kaudella Schalkessa pelit jäivät 22:een ja maalitili näytti pyöreää nollaa.

loading comments...