Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalke on City-toppari Matija Nastasićin perässä

Kirjoittaja: — 30/12/2014

Bundesligassa viidentenä oleva Schalke paljasti neuvottelevansa Manchester Cityn serbitoppari Matija Nastasićin siirtymisestä Gelsenkircheniin.

– Kyllä, olemme hänen perässään. Hän kuuluu valmentaja Roberto Di Matteon suunnitelmiin, ja myös pelaaja itse haluiaisi siirtyä tänne, kertoi seurapresidentti Clemens Tönnies Bildille.

Alustavien tietojen mukaan kyseessä olisi loppukauden mittainen lainasopimus. 21-vuotiaalla topparilla on Manchester Cityn kanssa vuoteen 2017 asti voimassa oleva sopimus.

Nastasić palautui vasta pelikuntoon, joten miehen pelikunto on arvoitus. Serbi on tänä syksynä pelannut vain yhden ottelun.

Nastasić saapui Manchester Cityyn Fiorentinasta 15 miljoonalla eurolla kesällä 2012, mutta lupaavan alun jälkeen mies on pääosin loukkaantumisten vuoksi joutunut katsomaan pelejä katsomon puolelta . Yhteensä otteluita City-paidassa serbille on kertynyt 51. Nuoresta iästään huolimatta mies on edustanut Serbian maajoukkuetta jo 16 kertaa.

Schalken pelit jatkuvat 31.1 Hannoveria vastaan.

Toimittajan sana

Tämä olisi toteutuessaan hyvä siirto kaikkien osapuolien kannalta; Cityn, Schalken ja itse pelaajan. Nastasić tarvitsee pelituntumaa, mutta minuutteja Taivaansinisissä ei välttämättä ole keväällä luvassa. Sen sijaan Kuninkaansiniset voisi peliaikaa tarjota. Schalken puolustus on tällä kaudella ollut pahemmin tuuliajolla kuin 21 päästettyä maalia antaa ymmärtää.

Nastasić on monipuolinen toppari, jonka suurin vahvuus on kaksinkamppailuissa. Serbi on myös puolustajaksi hyvä jalalla, ja ikäisekseen henkisesti kypsä. Mies tavallaan sopi ihan hyvin Manchester Cityn pallonhallintapeliin, mutta loukkaantumisten myötä serbi tippui pois Manuel Pellegrinin suunnitelmista. Schalken Kaderista ei löydy yhtäkään vasenjalkaista topparia, mutta  Nastasić toisi muutoksen siihen.

loading comments...