Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Sami Hyypiä: ”Tärkeä voitto meille”

Kirjoittaja: — 27/03/2014

Augsburgin ja Leverkusenin keskiviikkoisen kohtaamisen jälkeen nähtiin yksi harmistunut ja yksi vähintäänkin helpottunut valmentaja. Leverkusenin 3-1-voitto oli mannaa Sami Hyypiälle, kun Markus Weinzierl puolestaan näki joukkueensa ansainneen enemmänkin.

Augsburg hallitsi ottelua pitkät jaksot, mutta maalinteossa Leverkusen oli astetta terävämpi. Vieraiden nopea avausmaali myös vaikutti pelin luonteeseen. FCA tasoitti toisella puoliajalla, mutta ratkaisu syntyi sitten lopussa.

– Tällaiset tappiot harmittavat, sillä veimme ottelua. Teimme kovasti töitä, hallitsimme ja loimme myös hyviä paikkoja, mutta emme kuitenkaan niitä käyttäneet, Weinzierl manasi FCA:n verkkosivujen mukaan.

– Tasoituksen jälkeen meidän olisi yksinkertaisesti pitänyt tehdä johtomaali, mutta emme pystyneet hankkimaan palkintoa työnteostamme.

Hyypiä myönsi, että Leverkusen oli ajoittain ahtaalla.

– Tämä oli meille tärkeä voitto. FCA tuli voimalla kohti maalia. Aikaisen johtomaalimme jälkeen pidimme paketin hyvin koossa, mutta Augsburg painoi koko 90 minuuttia ja loi paljon painetta. Kahdesti pelastimme pallon maalilinjaltakin, mutta meillä oli lopussa vielä voimia kahteen vastaiskuun, jotka käänsivät ottelun meille, Hyypiä sanoi.

– Tästä pitää olla iloinen.

loading comments...