Leverkusen palasi voittojen tielle

Kirjoittaja: — 26/03/2014

Leverkusenin alkukevään voitoton vaellus sai päätöksensä keskiviikkona, kun Sami Hyypiän miehistö haki ennakkoon vaikeasta vierasottelusta Augsburgia vastaan voiton lukemin 3-1 ja jatkaa tiukasti taistelua paikasta Bundesliigan kolmen parhaan joukossa. Leverkusen tavoitti tiistaina keskenään pisteet tasainneita Dortmundia ja Schalkea voittonsa myötä kahdella pisteellä.

Leverkusen siirtyi varhaisessa vaiheessa johtoon Stefan Kießlingin osumalla ja tauolle mentiin lukemissa 0-1. Tobias Wernerin tasoitus tunnin pelin jälkeen veti ottelun tiukaksi.

Viimeisen kymmenminuutisen alkuun Heung-Min Son kuitenkin vei Leverkusenin uudestaan johtoon ja Emre Can sinetöi loppunumerot vain kolme minuuttia myöhemmin.