Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Ron-Robert Zieler siirtohuhujen keskellä

Kirjoittaja: — 21/10/2013

Tammikuusta 2011 lähtien Hannoverin suvereenina ykkösmaalivahtina toiminut Ron-Robert Zieler on ajautunut alati kiihtyvien siirtohuhujen keskelle. Zielerin sopimus Hannoverin kanssa kattaa vielä kauden 2014-2015, mutta ensi kauden osalta sopimuksessa on purkupykälä. Purkupykälä pitäisi käyttää vappuun mennessä ja sen olennainen osanen on kahdeksan miljoonan euron ulosostosumma. Summan ei kuitenkaan uskota miehen ahkerimpia kosiskelijoita juuri pidättelevän.

Kaikkein kiihkeimmin Zielerin kintereillä ovat Bildin välittämien tietojen mukaan Borussia Mönchengladbach ja Schalke 04. Mönchengladbachin nykyistä ykkösvahtia Marc-André ter Stegeniä viedään huhuissa mm. Barcelonaan ja jos mies todella maisemaa vaihtaa, on seuralla kiire hankkia mitat täyttävä korvaaja. Schalken 34-vuotiaan Timo Hildebrandin sopimus puolestaan umpeutuu ensi kesänä.

Myös ulkomailla Zieler on herättänyt kiinnostusta ja miestä tarkkailevien seurojen joukossa on mainittu mm. Liverpool. Elämästä Brittein Saarilla Zielerillä onkin jo kokemusta, sillä ennen Hannoveriin tuloaan nuorimies oli peräti viiden kauden ajan Manchester Unitedin organisaatiossa.

Myös jatko Hannoverissa hyvin mahdollinen

– Olen varma, että muut seurat ovat hänestä kiinnostuneita. Jos Ron saa tarjouksen, on hänen asiansa harkita sitä. Se on viisaan pelimiehen tehtävä. Ja jos hän päättää jäädä meille – aina parempi, Hannoverin manageri Dirk Dufner kommentoi.

Vahvimpana ehdokkaana Zielerin uudeksi seuraksi Bild pitää Schalkea, jossa Zieler saisi luultavasti tuntuvan palkankorotuksen ja mahdollisuuden europeleihin. 24-vuotiaan miehen status on muutenkin nousussa, sillä hän oli mukana Saksan kolmosvahtina viime vuoden EM-kisoissa ja on myös vahva ehdokas varamaalivahdiksi ensi kesän Brasilian MM-kisoihin. Silti jatko Hannoverissakaan ei ole poissuljettua.

– Totta kai Ron pitää mahdollisena myös jatkosopimuksen solmimista Hannoverin kanssa. Hänestä tuli Bundesliiga-maalivahti Hannoverissa ja hän kokee olonsa täällä hyväksi. Mutta vielä on liian aikaista tehdä päätöksiä, Zielerin agentti Günther Neuhaus selvittää.

loading comments...