Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Robert Lewandowskin siirto Bayerniin enää allekirjoitusta vailla

Kirjoittaja: — 25/09/2013

Jo kesällä tapetilla ollut Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä Robert Lewandowskin siirto Bayern Müncheniin näyttää nyt olevan käytännössä selvä. Siirtoa on uumoiltu pitkin alkusyksyä ja nyt Lewandowski vahvisti asian ensi kertaa myös itse.

– Kyllä, silloin voin sopimuksen virallisesti allekirjoittaa, Lewandowski vastasi tiistain cup-ottelun jälkeen Sport1:n kysymykseen siitä voiko hän vahvistaa siirtyvänsä Bayerniin tammikuussa.

Jo aiemmin puolalaislehti Pilka Nozna oli uutisoinut siirron vahvistuvan 2. tammikuuta. Lewandowskin allekirjoitusta odottaa nelivuotinen sopimuspaperi. Saksalaistietojen mukaan sopimuksen yksityiskohdat ovat jo selvillä ja sopimuspaperista tosiaan puuttuu enää puolalaishyökkääjän nimi. Lewandowski siirtyisi luultavimmin Bayerniin tämän Dortmund-sopimuksen umpeuduttua meneillään olevan kauden jälkeen.

Kesällä 2010 Lech Poznanista Dortmundiin siirtynyt 25-vuotias Lewandowski on paukuttanut maaleja BVB:lle hurjaa tahtia. 104 Bundesliigaottelussa on syntynyt 58 maalia ja lisäksi Lewandowski on antanut 22 maalisyöttöä. Kuluvalla kaudella koossa on neljä bundesliigamaalia.

loading comments...