Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Pohjanpalon maali riitti vain tasapeliin Kaiserslauternin vieraana – Ring loukkaantui

Kirjoittaja: — 25/10/2014

Kakkosbundesliigassa nähtiin suomalaisittain herkullinen kamppailu, kun Alexander Ringin edustama FC Kaiserslautern isännöi Fortuna Düsseldorfia. Joel Pohjanpalo iski vierailijat toisella puoliajalla johtoon, mutta Kaiserslautern nousi lisä-ajalla tasoihin.

Ring urakoi 70 minuuttia kotijoukkueen keskikentällä, kunnes mies jouduttiin vaihtamaan pois loukkaantumisen vuoksi. Suomalainen väänsi oikean polvensa ikävän näköisesti, ja mies jouduttiin kantamaan paareilla kentän reunalle.

Pohjanpalo vaihdettiin kentälle 70. minuutilla. Reilu viisi minuuttia myöhemmin Michael Liendl ohjasi pallon päällään Jollelle, ja suomalaishyökkääjä upotti pelivälineen oikean jalan laukauksellaan Kaiserslauternin maalin takakulmaan.

Kaiserslautern tuli ansaistusti tasoihin 92. minuutilla Marcel Gausin maalilla. Kummatkin joukkueet ovat vielä hyvissä asetelmissa nousutaistelun suhteen.

Toimittajan sana

Pohjanpalo on hyvässä vireessä. Nuorukainen tippui avauskokoonpanosta, mutta se ei paljon menoa haitannut. Jolle käytti tilaisuutensa loistavasti hyväkseen, ja osoitti ansaitsevansa paikan avauksesta. Maali oli miehen seitsemäs edellisessä viidessä ottelussa. Heikompi esitys edellisellä kierroksella ei vaikuttanut miehen itseluottamukseen mitenkään. Todella aktiivista ja ennakkoluulotonta pelaamista sekä hallittu viimeistely.

Ringiltä taas ns. peruspeli ennen loukkaantumista. Tarkemmat tiedot miehen vamman vakaavudesta saadaan kuulla vasta myöhemmin. Ennen sitä on turha spekuloida sen enempää.

loading comments...