Nürnberg nousi putoajan paikalta

Kirjoittaja: — 02/02/2014

Jos Nürnbergissä valettiin uudenvuodentinoja, mahtoikohan tinassa näkyä voittoputki? Koko syyskauden ilman ainuttakaan voittoa pelannut 1.FC Nürnberg on nimittäin orastavassa voittoputkessa. Viikko sitten joukkue kaatoi Hoffenheimin maalein 4-0 ja tänään nujertui vieraskentällä Hertha Berlin maalein 3-1.

Hertha pääsi ottelussa johtoon jo neljännellä minuutilla kolumbialaishyökkääjä Adrian Ramosin puskettua kauden 12. maalinsa kulmapotkusta. Ramos nousi samalla Bundesliigan maalitilaston kärkeen.

Nürnberg ei kuitenkaan antanut päiden painua, vaan nousi rinnalle ja toisin kuin syyskauden aikana, myös ohi. Ensin Markus Feulner toi kauniilla vedolla vieraat tasoihin ja toisella jaksolla Josip Drmic vastasi lopusta. Ensin sveitsiläinen upotti tolpasta kimmonneen paluupallon maaliin ja yliajalla hän viimeisteli rankkarista loppunumeroiksi 3-1.

Drmic on tehnyt kevätkauden molemmissa otteluissa kaksi maalia nostaen kokonaissaldonsa jo kymmeneen. Hänkin puhaltaa siis maalipörssissä jo Adrian Ramosin niskaan.

Voittonsa myötä Nürnberg nousi ensimmäisen kerran sitten elokuun pois putoajan paikalta.