Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Nürnberg ja Braunschweig tekivät Bundesliigan ennätyksiä

Kirjoittaja: — 22/02/2014

Putoamiskamppailussa 1.FC Nürnbergin ja Eintracht Braunschweigin välillä tehtiin jännittävien vaiheiden jälkeen pari Bundesliigan ennätystä. Ottelu päättyi Nürnbergin 2-1 -voittoon, mutta parhaiten se muistetaan kolmesta missatusta rangaistuspotkusta. Nürnbergin maalivahti Raphael Schäfer torjui niin Domi Kumbelan kuin Ermin Bicakcicinkin ampumat pilkut.

Vieraiden veräjänvartija Marjan Petkovic puolestaan torjui Hiroshi Kiyotaken ampuman rankkarin. Koskaan aikaisemmin ei yhdessä bundesliigaottelussa oltu nähty kolmea epäonnistunutta rangaistuspotkua.

Myös Kiyotaken pikamaali Bundesliigan historiaan

Ilman ennätystä ei tarvinnut Nürnbergin japanilaisen pelintekijän Kiyotakenkaan ottelusta poistua. Kiyotake vastasi Nürnbergin 1-1 -tasoituksesta, kun toista puoliaikaa oli pelattu vain yhdeksän sekuntia. Modernin tilastoinnin aikana ei Bundesliigassa vielä koskaan oltu nähty yhtä nopeaa maalia.

Nürnbergin voiton arvoa lisää sekin, että se pelasi ottelussa peräti tunnin miesvajauksella. Joukkueen ruotsalaistoppari Per Nilsson sai punaisen kortin 32 minuutin pelin jälkeen. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Braunschweig siirtyikin 1-0-johtoon Domi Kumbelan maalilla.

Braunschweig jatkaa tappionsa myötä yhä Bundesliigan sarjajumbona. Koko syyskauden ilman voittoja pelannut Nürnberg on ollut kuin uudestisyntynyt kevätkaudella. Nyt se majailee jo neljä pistettä putoamisviivan yläpuolella.

loading comments...