Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Nicolas Höfler jatkaa Freiburgissa

Kirjoittaja: — 11/12/2013

SC Freiburg ilmoitti tiistaina kotisivuillaan solmineensa monivuotisen jatkosopimuksen keskikenttäpelaajansa Nicolas Höflerin kanssa. Sopimuksen tarkempaa kestoa ja muita yksityiskohtia ei seuran tavallisen käytännön mukaisesti kerrottu julkisuuteen.

“Chico” Höfler saapui Freiburg-organisaatioon 15-vuotiaana vuonna 2005. Hän pelasi seuran nykyisen päävalmentajan Christian Streichin alaisuudessa jo junioreissa voittaessaan vuonna 2008 alle 19-vuotiaiden Saksan-mestaruuden.

Vuonna 2011 Höfler lainattiin kahden kauden ajaksi kakkosbundesliigan Erzgebirge Aueen pelituntumaa hakemaan. Pääsarjadebyyttinsä mies teki tällä kaudella ja on kauden edetessä noussut jo Freiburgin vakioavaajaksi. 11 pelaamassaan ottelussa Höfler on tehnyt kaksi maalia.

– Chico Höfler sai kaksivuotisen lainapestinsä aikana Auessa tärkeää kokemusta ammattilaisfutiksesta. Se on auttanut häntä ottamaan harppaukseen Bundesliigan ja Eurooppa-Liigan vaatimalle tasolle. Hän on osoittanut näyttelevänsä tärkeää roolia niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin tässä joukkueessa. Pääsimme nopeasti sopuun yhteisen matkan jatkamisesta, ja olemme siitä hyvin onnellisia, Freiburgin urheilutoimenjohtaja Jochen Saier kommentoi.

loading comments...