Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mönchengladbach pahassa syöksykierteessä

Kirjoittaja: — 22/02/2014

Borussia Mönchengladbachin vahva syyskunto on kaunis muisto vain. Joukkue ei ole voittanut vielä peliäkään vuonna 2014 ja voitoton putki on nyt jo seitsemän pelin mittainen. Tänään Mönchengladbach ja Hoffenheim tasasivat pisteet maalein 2-2. Illan vastustaja Hoffenheim on puolestaan saalistanut pisteitä neljästä viimeisestä ottelustaan.

Tällä kertaa kaikki näytti vielä hyvältä ensimmäisen puoliajan jälkeen. Ensin Patrick Herrmann vei aivan pelin alussa kotijoukkueen johtoon ja jo 18. minuutin kohdalla Tony Jantschke lisäsi Gladbachin johdon 2-0:aan kulmapotkusta. Vasta jatkosopimuksen saaneen Jantschken maali oli Mönchengladbachin kauden ensimmäinen osuma kulmapotkusta.

Toisella jaksolla Hoffenheimin kiri käynnistyi Roberto Firminon 57. minuutilla tekemän maalin myötä. Tasoihin vieraat toi Sejad Salihovic rankkarista vain kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä.

Ainoastaan VfB Stuttgart on kuntopuntarissa Mönchengladbachia heikompi nippu. Joukkue on tipahtanut jo kuudenneksi ja Eurooppa-liigan paikkaa tavoittelevat Hertha Berlin, Augsburg ja Mainz puhaltavat jo aivan niskaan. Hoffenheim puolestaan alkaa olla ulkona putoamistaistelusta ja pelaa ensi kaudellakin Bundesliigassa.