Mönchengladbach ja Villarreal tasasivat pisteet

Kirjoittaja: — 18/09/2014

Borussia Mönchengladbach jäi kotonaan tasapeliin Villarrealia Eurooppa liigan avausottelussaan. Espanjalaisjoukkueen nigerialaiskärki Ikechukwu Uchen toisella puoliajalla viimeistelemä 1-1-maali jäi ottelun viimeiseksi. Kotijoukkueen maalista vastasi Patrick Herrmannn.

Kotijoukkue Gladbach siirtyi ottelussa johtoon 21. minuutilla. Pitkä avaus tavoitti rangaistusalueen rajan tuntumasta Branimir Hrgotan. Villarreal-puolustus pääsi väliin, mutta pallo ajautui suoraan Herrmannnille. Laukaus painui vierasjoukkueen maalivahdin Sergio Asenjon jalan kautta maaliin.

Tasoitus syntyi reilu 20 minuuttia ennen täyttä aikaa. Pystysyöttö Manuel Triguerosille, joka jatkoi nopeasti linjan taakse juosseelle Uchelle, joka iski pallon häkkiin.

Lohkovaiheessa aloitti ensimmäistä kertaa suomalaisen jalkapallohistorian aikana myös HJK. Klubi puolusti ja taisteli mutta hävisi vieraissa FC Kööpenhaminalle lukemin 0-2.