Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Mario Mandzukic jättämässä Bayernin – ”Pelityyli ei miellytä”

Kirjoittaja: — 10/06/2014

Bayern Münchenin kroaattihyökkääjä Mario Mandzukicin tyytymättömyys rooliinsa seurassa on jo pitkään ollut ilmeinen. Nyt Mandzukicin lähtö seurasta näyttää vääjäämättömältä.

Kesällä 2012 Wolfsburgista siirtynyt 28-vuotias Mandzukic oli isossa roolissa joukkueessa päävalmentaja Jupp Heynckesin aikana, mutta Pep Guardiolan tulo luotsiksi vaikutti tilanteeseen. Mandzukicin peliaika ja vastuu vähenivät ja uusi pelitapa ei ollut hänelle paras mahdollinen.

– Jos suoraan sanotaan, en pidä siitä pelityylistä jolla Guardiola haluaa Bayernin pelaavan, Mandzukic sanoi kroatilaislehti Sportske Novostille.

– Kun näin on, en tunne oloani hyväksi ja on parasta että tiemme erkanevat.

Mandzukic oli kaikesta huolimatta päättyneellä kaudella 18 maalillaan Bayernin toiseksi paras maalintekijä Robert Lewandowskin jälkeen. Päätös maiseman vaihdosta on kuitenkin tehty jo hyvän aikaa sitten. Mandzukic neuvonantajineen ilmoitti asiasta Bayern-johdolla yhteisessä palaverissa jo toukokuun alussa.

Tulevasta osoitteestaan Kroatian kanssa MM-lopputurnaukseen valmistautuva Mandzukic ei halua tässä vaiheessa sanoa mitään.

loading comments...