Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Marco Reusia rikkonut Erdmann: “Hän juoksi polveeni ja sai mustelman”

Kirjoittaja: — 04/03/2015

Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä Marco Reus jouduttiin tiistaina Saksan cupin ottelussa Dynamo Dresdeniä vastaan vaihtamaan pois jo ensimmäisellä puoliajalla. Saksalainen sai pelitilanteessa kovan iskun polveensa kaksintaistelussa kotijoukkueen Dennis Erdmannia vastaan.

Ensikatsomalta Reusin reagointi viesti pahemmastakin loukkaantumisesta. Kyseessä ei kuitenkaan seuran tiedotteen mukaan ole mikään vakava vamma, mutta lauantain HSV-ottelu saattaa Reusilta jäädä väliin. Rikkeen tehnyt Erdmann ei ainakaan nähnyt tilannetta kovin vaarallisena.

– Hän juoksi polveeni ja sai mustelman. Olen pelannut alasarjoissa, ja siellä oltaisiin vain vilkaistu polvea, hierottu sitä vähän, ja jatkettu pelaamista. Ilmeisesti näin ei ole Bundesliga-tasolla, Erdmann kommentoi haastattelussa ottelun jälkeen.

Vaikka suuremmalta loukkaantumiselta vältyttiin, aiheutti Dresden-pelaajan kommentit Dortmund-leirissä vihaisen reaktion.

– Valitettavasti tämä ei ollut ensimmäinen loukkaantuminen Reusille tällä kaudella johon on osallisena joku toinen pelaaja. Luovat pelaajamme tarvitsevat parempaa suojelua. Dennis Erdmannin kommentit ovat suorastaan raivostuttavia. Pelaajat, jotka puhuvat ja käyttäytyvät tuolla tavalla, eivät saisi olla kentällä. Eivät edes alasarjojen otteluissa, Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc kommentoi seuran virallisten verkkosivujen mukaan.

Dortmund voitti ottelun maalein 0-2 edeten cupin puolivälieriin.

loading comments...