Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Marcel Ndjeng jatkamassa Herthassa – Per Skjelbredin jatko auki

Kirjoittaja: — 31/05/2014

Jo neljä uutta hankintaa tulevalle kaudelle tehnyt Hertha BSC on kiireinen myös jatkosopimusneuvottelujen kanssa. Marcel Ndjengin jatkosopimus on käytännössä selvä ja myös Per Skjelbredin jatkosta neuvotellaan tiivisti.

Saksalais-kamerunilainen Ndjeng allekirjoittaa kickerin tietojen mukaan ensi viikolla 1+1-vuotisen jatkosopimuksen Herthan kanssa.

– Olemme päässeet yksimielisyyteen, vahvisti manageri Michael Preetz lehdelle.

32-vuotias Ndjeng on noussut Bundesliigapelaajaksi suhteellisen myöhään, mutta kahden edellisen Hertha-kauden aikana keskikenttämies on pelannut 45 Bundesliigaottelua ja tehnyt niissä neljä maalia.

Norjalaisen Skjelbredin tilanne on monimutkaisempi. 26-vuotias keskikenttämies pelasi päättyneen kauden lainalla HSV:sta, mutta lainasopimukseen ei sisältynyt osto-optiota. Skjelbredin sopimus HSV:n kanssa kattaa vielä ensi kauden ja nyt siirrosta neuvotellaan, sillä norjalainen on ilmaissut selkeästi halunsa jatkaa Herthassa ja seura puolestaan halua miehen pitää.

– HSV:llä on ehtoja, joita emme voi hyväksyä, Preetz kuitenkin valotti tilannetta.

Kesällä 2011 Rosenborgista HSV-paitaan siirtynyt Skjelbred sai päättyneellä kaudella Herthassa hyvin vastuut ja kirjasi tililleen 28 Bundesliigaottelua.

loading comments...