Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Lokakuun suomalaiskatsaus: Alexander Ring saavuttanut valmentajan luottamuksen

Kirjoittaja: — 11/10/2013

Alkukauden otteluissa vaihtelevasti peliaikaa saanut Alexander Ring aloitti penkillä Kaiserslauternin uuden valmentajan Kosta Runjaicin debyyttiottelussa, mutta on sittemmin alkanut saada koutsiltaan paremmin luottoa. Huuhkaja-duunari ahertaa normaalisti 4-4-2:ssa keskikentän pohjalla yhdessä Markus Karlin kanssa.

Mikä Kaiserslauternin kannalta tärkeintä, joukkueen peliesitykset ovat koko ajan paranemaan päin. Viimeisessä kolmessa ottelussa sen verkkoon ei ole tehty maalin maalia ja se onkin sarjassa mukavasti neljäntenä vain kolme pistettä kärkikolmikon perässä. Syyskuun todellinen kohokohta oli kuitenkin 3-1-lukemin tullut cup-voitto pääsarjajoukkue Hertha Berlinistä. Cup-arvonnassakin Kaiserslauternilla kävi tuuri, sillä kolmannen kierroksen vastustajaksi arvioitiin toinen kakkossarjalainen Union Berlin, joskin vieraskentälle.

Maaleja Alexander Ring ei ole tämän kauden otteluissa tehnyt, mutta kortti on viuhunut kolme kertaa ja yhden maalin hän on ehtinyt alustaa syyskuun alussa. Saksasta kantautuneissa raporteissa on kiitelty Ringin taistelutahtoa ja menestystä puolustuspään väännöissä, mutta tämän nousut mukaan hyökkäykseen ovat päättyneet aivan liian usein harhasyöttöön. 22-vuotiaan Ringin Kickeriltä saamien arvosanojen keskiarvo on 3,69, joka on koko Kaiserslauternin joukkueen heikoin.

Kaiserslautern kohtaa seuraavaksi kotikentällään Karlsruher SC:n ja juuri ennen seuraavaa maaottelutaukoa 8.11. on edessä suomalaiskohtaaminen, kun se matkustaa FSV Frankfurtin vieraahski.

loading comments...