Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hoffenheim jatkoi nuoren topparinsa Sülen sopimusta

Kirjoittaja: — 13/11/2013

TSG Hoffenheim ilmoitti tänään verkkosivuillaan jatkaneensa keskuspuolustaja Niklas Sülen sopimusta kesään 2017 saakka. 194-senttisen Saksan alle 19-vuotiaiden maajoukkuepelaajan aiempi sopimus olisi päättynyt kesään 2015.

Huippulupaava puolustaja saapui Hoffenheimiin Darmstadtista 14-vuotiaana. Päävalmentaja Markus Gisdol nosti hänet ammattilaisten joukkoon huhtikuussa 2013 Sülen ollessa vasta 17-vuotias. Viime kaudella Süle sai peliaikaa neljässä ottelussa, putoamiskarsintapelit mukaanluettuna. Tällä kaudella vastuuta on herunut kuudessa pelissä. Viimeisessä neljässä pelissä hän on ollut Hoffenheimin avauskokoonpanossa.

– Niklas on kehittynyt erittäin hyvin ja ottanut viime kuukausina valtavan harppauksen eteenpäin. Jatkosopimuksen myötä haluamme alleviivata tätä positiivista molemminpuolista yhteistyötä. Olemme iloisia siitä, että Niklas jatkaa vielä pitkään seurassamme, Hoffenheimin seurajohtaja Alexander Rosen toteaa seuran tiedotteessa.

Niklas Süle on ottanut kauden aikana nimiinsä kaksi uutta seuraennätystä. Hän on sekä Hoffenheimin nuorin maalintekijä Bundesliigassa että kilpailullisessa ottelussa. Süle teki maalin cup-ottelussa Cottbusia vastaan ollessaan 18 vuoden ja 21 päivän ikäinen. Bundesliigassa hän osui Bayern Müncheniä vastaan 18 vuoden ja 60 päivän iässä.

loading comments...