Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hoffenheim jatkoi maalivahtiensa sopimuksia

Kirjoittaja: — 18/11/2013

TSG 1899 Hoffenheim ilmoitti maanantaina kotisivuillaan jatkaneensa molempien maalivahtiensa pelaajasopimuksia. Ykkösvahti Koen Casteelsin sopimus ulottui vuoteen 2015 saakka, mutta päivitetty versio pitää miehen Hoffenheimissa kesään 2017.

Belgialainen Casteels saapui Hoffenheimiin kotimaansa KRC Genkistä vuonna 2011. Ensimmäisen kautensa hän vietti seuran reservijoukkueessa, mutta viime keväästä lähtien Casteels on ollut TSG:n selvä ykkösvahti. Nyt vyöllä onkin jo 27 bundesliigaottelua. 21-vuotias Casteels kuuluu myös Belgian maajoukkuerinkiin.

Samalla jatkettiin myös kakkosvahti Jens Grahlin sopimusta. Grahlin sopimus olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen, mutta nyt sitä jatkettiin kahdella vuodella kesään 2016 saakka. 25-vuotias Grahl saapui Hoffenheim-organisaatioon vuonna 2009. Hän on toistaiseksi saanut tyytyä täysin sparraajan rooliin, sillä miehen uran tähän mennessä korkein sarjataso on ollut Regionalliiga. Tämän kauden aikana Grahl sai sentään torjua Saksan Cupin ottelussa Energie Cottbusia vastaan.

loading comments...