Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Freiburg vahvisti Philipp Zulechnerin siirron

Kirjoittaja: — 25/01/2014

Kerroimme torstaina Itävallan liigan maalipörssiä johtavan Philipp Zulechnerin siirtyvän kevätkauden ajaksi SC Freiburgiin. Tänään seura myös vahvisti siirtouutisen.

Siirron yksityiskohtia ei paljastettu, mutta saksalaismediassa siirtosumman arvioidaan asettuvan 800 000 euron ja miljoonan välille. Zulechnerillä olisi ollut sopimusta Itävallan sarjassa toisena olevan SV Grödigin kanssa vielä puoli vuotta jäljellä.

– Olemme iloisia siitä, että Philipp Zulechner innostui alusta lähtien siirrosta Freiburgiin. Olemme tarkkailleet häntä jo pitkään. Emme perusta hänen hankintaansa vain meneillään olevan kauden maalilukemiin, vaan kehitykseen, jota hän on viime kausien aikana kovan työnsä ansiosta tehnyt. Philipp on ylittänyt kaikki kynnykset ja sopii asenteensa puolesta loistavasti SC Freiburgiin, urheilutoimenjohtaja Klemens Hartenbach toteaa seuran tiedotteessa.

23-vuotias Zulechner on ampunut kuluvan kauden aikana 20 ottelussa 15 maalia. Hän pelaa numerolla 15 ja debytoi Itävallan maajoukkueessa viime marraskuussa USA:ta vastaan.

loading comments...