Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Franco di Santolle kolmen ottelun pelikielto

Kirjoittaja: — 16/09/2013

Werder Bremenin argentiinalaishyökkääjä Franco di Santolle langetettiin kolmen ottelun pelikielto ja niinpä hän palaa tositoimiin vasta 19. lokakuuta Freiburg-ottelussa. Di Santo osoitti ottelussa Eintracht Frankfurtia vastaan kung fu-taitojaan ja osui nappulakengällään vieraiden puolustaja Bastian Oczipkaa todella pahannäköisesti kasvoihin. Verta vuotanutta Oczipkaa hoivattiin kentän laidalla minuuttikaupalla ja argentiinalainen puolestaan sai tuomarilta joulukortin. 

Di Santo vakuutti haastatteluissa tavoitelleensa palloa ja kielsi nähneensä vastapelaajaansa. Hän pyyteli myös julkisesti anteeksi sekä joukkueeltaan että seuran faneilta, ja marssi ottelun jälkeen myös Eintrachtin pukukoppiin Oczipkalta anteeksi pyytääkseen. Bundesliigan kurinpitovaliokunta ei kuitenkaan lieventäviä asianhaaroja huomioinut, vaan di Santolle varataan paikka VIP-katsomosta otteluihin HSV:tä, Nürnbergiä ja Stuttgartia vastaan.

Tappioputkeen ajautuneelle Bremenille uutinen on raskas, sillä joukkueen ainoan käytettävissä olevan kärkipelaajan Nils Petersenin ruuti on ollut märkää. Petersenin back-upiksi kokoonpanoon nostettaneen kokematon 20-vuotias Niclas Füllkrug.

loading comments...