Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Eren Derdiyok palaa Leverkuseniin

Kirjoittaja: — 30/08/2013

Hyökkääjä Eren Derdiyok palaa odotetusti Leverkusenin riveihin. Vireillä ollut kauden mittainen lainasopimus Hoffenheimista on nyt saanut sinettinsä. Ympäristö on Sveitsin maajoukkuemiehelle tuttu, sillä hän edusti ”Werkselfiä” kauden 2010-12.

Samaan aikaan – niin ikään ennakoidusti – Puolan maajoukkuemies Arkadiusz Milik siirtyy Leverkusenista lainasopimuksella kauden loppuun saakka Augsburgin riveihin.

Derdiyok tuo Leverkusenin hyökkäysmateriaaliin leveyttä, jota tarvitaan Mestarien liigan avauksen ollessa jo kulman takana.

– Eren Derdiyokin hankinnalla saamme iskuvoimaisen ja kansainvälisesti kokeneen hyökkääjän. Eren tuntee olot täällä Leverkusenissa, hän pelasi täällä ollessaan hienoja otteluita, mutta ei aina saavuttanut koko isoa potentiaaliaan, Bayer 04:n urheilujohtaja Rudi Völler kuvailee seuran verkkosivuilla.

– Samalla tämä mahdollisti lainasiirron Arkadiusz Milikille, joka tarvitsee pelituntumaa jota Augsburgissa on todennäköisesti tarjolla paremmin kuin meillä.

25-vuotias isokokoinen Erdiyok on pelannut Bundesliigassa kaikkiaan 109 ottelua ja iskenyt niissä 26 maalia. Sveitsin A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 45 kertaa.

loading comments...