Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Energie Cottbusin räpellys johti valmentajan potkuihin

Kirjoittaja: — 05/11/2013

Putoamisviivan alapuolelle sukeltanut Energie Cottbus päätyi kakkosbundesliigan kuudentena seurana vaihtamaan valmentajaansa. Cottbus on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden ja on jäänyt neljässä peräkkäisessä pelissä ilman maaleja.

Erotettu valmentaja, 56-vuotias Rudi Bommer otti seurassa valmennusvastuun tammikuussa 2011, mutta tulokset jäivät jokaisella kaudella vaatimattomiksi. Hänen tullessaan seuraan Cottbus oli sarjassa kymmenentenä, mutta kauden lopussa sijaluku oli neljästoista ja sarjapaikka säilyi vain muutamien pisteiden turvin.

Bommerin toisella kaudella huono kevät pudotti sijoituksen sarjan keskikastiin ja meneillään oleva kausi on osoittautunut lähes painajaismaiseksi. Bommerin aikakauden pistekeskiarvo oli vaatimaton 1,19/peli, joten seuran voi sanoa olleen jopa erittäin kärsivällinen tuloksia odotellessa.

Apulaisvalmentaja Uwe Speidel ottaa tilapäisesti valmennusvastuun kantaakseen, mutta Kickerin mukaan parhaat mahdollisuudet uudeksi nokkamieheksi uskotaan olevan Paderbornin ex-valmentajalla Stephan Schmidtillä, joka on jo tavannut Cottbusin seurajohtoa.

loading comments...