Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt täydensi puolustuskalustoaan

Kirjoittaja: — 05/01/2014

Vastoin odotuksia Bundesliigan putoamiskamppailuun ajautunut Eintracht Frankfurt on tehnyt tammikuun ensimmäisen hankintansa. Syksyn ajan useista loukkaantumisista kärsinyt ja otteluruuhkassa väsynyt Eintracht sitoutti puolustuksen täydennysmieheksi kokeneen 31-vuotiaan Alexander Madlungin.

Frankfurt nappasi Madlungin siirtokorvauksetta, sillä mies on ollut koko syyskauden vailla sopimusta. Kuntoaan hän on pitänyt yllä viidennen sarjatason Freie Turner Braunschweigin harjoituksissa. Viime kaudella Madlung edusti VfL Wolfsburgia.

Kaikkiaan braunschweigilaissyntyinen Alexander Madlung on pelannut Bundesliigassa 246 ottelua Hertha Berlinin ja Wolfsburgin riveissä. Wolfsburgissa 193-senttinen puolustaja pääsi juhlimaan myös saksanmestaruutta. Kaksi A-maaotteluakin Saksan paidassa pelannut Madlung sai Frankfurtilta puolitoista vuotta pitkän sopimuksen. Tiettävästi myös Nürnberg tavoitteli Madlungin palkkaamista.

– Alexander on kokenut ja rutinoitunut puolustaja, joka tarjoaa alakertaamme lisää vaihtoehtoja. Lisäksi hän on jo aiemmin pelannut päävalmentajamme Armin Veh’n alaisuudessa, Frankfurtin urheilutoimenjohtaja Bruno Hübner perustelee konkarin hankintaa seuran kotisivuilla.

loading comments...