Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Dortmund kaatoi Braunschweigin onnekkaasti

Kirjoittaja: — 01/02/2014

Viime kauden Mestarien liigan finalisti Borussia Dortmund haki onnekkaat kolme pistettä sarjajumbo Eintracht Braunschweigin kotiareenalta. Dortmund saa kiittää voitostaan kaksi maalia tehnyttä Pierre-Emerick Aubameyangia, tuuria ja vähän erotuomariakin.

– Meillä ei ole ollut montaa näin likaista voittoa Dortmund-urani aikana. Eintracht Braunschweig oli tänään fantastinen, Dortmund-luotsi Jürgen Klopp tunnusti.

Aubameyang nousi kahdella maalillaan sarjan maalitilaston kärkeen Robert Lewandowskin ja Adrian Ramosin rinnalle. Gabonilaisen kahden maalin välissä tolppien väliin osui kotijoukkueelta Benjamin Kessel.

Vielä aivan ottelun lopussa erotuomarilta jäi Dortmund-pakki Marcel Schmelzerin käsivirhe rangaistusalueella viheltämättä. Heti perään Braunschweigin Ermin Bicakcic osui maalin sisätolppaan. Hyvällä joukkueella on usein tuuriakin, ja Dortmundin psyykkeelle teki varmasti hyvää täysi pistepotti neljän voitottoman ottelun jälkeen.

Puolustuksensa suhteen Dortmundilla on edelleen visainen pähkinä purtavana. Joukkue ei ole pitänyt omaa maaliaan puhtaana kymmeneen otteluun. Varsin kiehtovasti jopa Eintracht Braunschweig on saavuttanut kauden aikana enemmän nollapelejä (5) kuin Dortmund (4).

loading comments...