Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Cup-ennakko: Bayer Leverkusen-Kaiserslautern

Kirjoittaja: — 12/02/2014

Sami Hyypiän valmentaman Bayer Leverkusenin paras mahdollisuus voittaa tällä kaudella jotain on ehdottomasti Saksan Cupissa. Titteli on enää kolmen voiton päässä. Arpaonni oli Leverkusenille poikkeuksellisen suotuisa, sillä se saa puolivälierissä vastaansa ainoan yhä mukana olevan kakkosliigalaisen. Ottelu on samalla ensimmäinen cup-ottelu Leverkusenin kotistadionilla peräti 11 vuoteen.

Hyvävireinen Leverkusen on ottelussa ehdoton ennakkosuosikki, vaikkei terveystilanne olekaan täysin ihanteellinen. Ainakin Stefan Reinartz lienee sivussa. Tuore hankinta Andrés Guardado saattaa saada ottelussa debyyttinsä. Ottelu lienee tunteikas myös Leverkusen-laituri Sidney Samille, joka pelasi Kaiserslauternissa vuosina 2008-2010 ja jättää nykyisen seuransa tämän kauden jälkeen.

Kaiserslautern on vahvasti mukana kakkosliigan nousutaistelussa, joten päätavoitteet ovat vahvasti liigan puolella. Tässä vaiheessa cup-kilpailua ei toki mikään seura lähde leikkimään, joten varmasti “Punaiset paholaisetkin” lähtee tosissaan suosikkia haastamaan. Huuhkajien keskikenttäpelaaja Alexander Ring istui penkillä koko ottelun viikonlopun kevätkauden avauksessa, mutta kenties peliajasta on pientä toivoa.

Kaiserslautern voitti cup-kilpailun vuosina 1990 ja 1996. Leverkusenin ainoa voitto on vuodelta 1993.

Veikkaus: Bayer Leverkusenin laadukas pelaajamateriaali on tällä kertaa haastajalle liikaa. Leverkusen jatkoon maalein 3-1.

loading comments...