Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Alkukauden suomalaiskatsaus: Joel Pohjanpalo pääsee pian irti

Kirjoittaja: — 12/09/2013

Bundesliiga.com seuraa luonnollisesti koko kauden ajan myös Saksassa pelaavien suomalaisfutareiden edesottamuksia sarjatasosta riippumatta. Näin maaottelutauon kunniaksi on aika ensimmäisen katsauksen.

Kolmen raudanlujan suomalaisen keskikentän työjuhdan seuraan liittyy pian myös hyökkääjäpelaaja, sillä HJK-kasvatti Joel Pohjanpalo siirtyi siirtoikkunan viimeisenä päivänä eteläsaksalaisen VfR Aalenin riveihin. Jalkavamma pitää Pohjanpalon sivussa tositoimista vielä pari viikkoa, mutta pelihalut perjantaina 19 vuotta täyttävällä nuorukaisella ovat varmasti jo kovat.

Aalen on haalinut alkukauden kuudesta ottelustaan yhteensä kahdeksan pistettä, mutta tasaisessa sarjassa niin nousukarsinta- kuin putoamisviivakin ovat yhä lähellä. Aalenin tämänhetkinen sarjasijoitus on kolmastoista. Joukkue on käyttänyt pelijärjestelmää 4-3-3, jossa piikissä pelaavan hyökkääjän paikka on jokseenkin auki, joten Pohjanpalolle on mainio näytön paikka tarjolla.

Nuorukainen itse on asettanut tavoittaakseen tositoimiin palaamisen kotipelissä 1. FC Kölniä vastaan perjantaina 27.9. Jos Pohjanpalo on tuolloin jo pelikunnossa, ei häneltä jää väliin kuin kaksi sarjapeliä sekä cup-ottelu Wolfsburgia vastaan. Eurosportin omistajat voivat tutustua Aalenin joukkueeseen jo tulevana perjantaina televisioitavassa ottelussa TSV 1860 Müncheniä vastaan.

loading comments...