Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Joel Pohjanpalo sai kehuja debyytistään

Kirjoittaja: — 13/10/2013

VfR Aalenin paidassa eilen debytoineen Joel Pohjanpalon ensiesiintyminen uuden joukkueen riveissä sai hyvää palautetta niin joukkueen valmentajalta Stefan Ruthenbeckiltä kuin nuoren miehen pelikavereiltakin. Miniturnauksen ensimmäisessä, Aalenin 3-0-voittoon päättyneessä ottelussa Pohjanpalo teki joukkueensa 2-0-maalin. Suomalaisen ensiosuma syntyi pääpuskulla Enrico Valentinin keskityksestä.

– Olen iloinen maalistani ja olen iloinen, että sain pelata, riemastunut Pohjanpalo kommentoi Schwäbische Postille.

Turnauksessa käytetty peliaika oli 2×25, mutta koska ottelut pelattiin saman päivän aikana, Aalen peluutti molemmissa otteluissaan lähes täysin eri miehistöä. Pohjanpalo pelasi avauspelin kolmosliigan FC Heidenheimia vastaan kokonaan, mutta ei saanut peliminuutteja loppuottelussa pääsarjan FC Augsburgia vastaan. Schwäbische Postin mukaan Heidenheimin kohdannut joukkue oli Aalenin varsinainen ykkösmiehistö.

– On helppo nähdä, että Pohjanpalo tietää, missäpäin maali on. Hän tarvitsee vielä hieman aikaa, mutta olen varma, että hänestä on meille paljon apua, valmentaja Ruthenbeck kommentoi joukkueen sisällä “Joeksi” ristityn Pohjanpalon esitystä.

3-0-voitossa Heidenheimista Aalenin viimeisestä maalista vastasi Manuel Junglas. Myös Junglasilta herui Jollelle kehuja.

– Hän osoitti tänään kylmäpäisyytensä. Jos valmentaja haluaa peluuttaa kahta hyökkääjää, on hän ehdottomasti vaihtoehto sille pelipaikalle, Junglas suitsuttaa.

Schwäbische Postin mukaan näyttää erittäin vahvasti siltä, että Aalenin kärkipari tulevissa otteluissa olisi lähtökohtaisesti joukkueen ykköstähti Robert Lechleiter ja suomalainen Joel Pohjanpalo. Aiemmin kaudella kärjessä paljon pelannut Marcel Reichwein teki paljon suuremman vaikutuksen pelintekijän roolissa kuin piikissä ja Takuma Abesta ja Cidimarista eivät tunnu palkitsevan valmentajan luottamusta. Kaikki näyttääkin juuri tällä hetkellä Pohjanpalon uran kannalta hyvältä.

loading comments...