Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Aalenin suomalaiskärki: ”Greuther Fürth ja Köln vahvoilla”

Kirjoittaja: — 09/12/2013

Aalenin Joel Pohjanpalo on viettänyt Saksassa reilut kolme kuukautta. 2. Bundesliigan vahvimmat nousijasuosikit ovat hänen mielestään sarjaa johtava Köln sekä sarjakakkonen Greuther Fürth.

– Syyskauden viimeinen peli on Greuther Fürthiä vastaan. Se on pelannut hyvin ja myös Kölnillä on hyvä joukkue. Ne kaksi ovat ainakin vahvoja, Pohjanpalo arvioi Bundesliiga.comin haastattelussa.

Pohjanpalo on pelannut kuudessa ottelussa. Hän on joka kerta päässyt sisään vaihtopelaajana toisella puoliajalla. Omasta mielestään hyökkääjä pääsee koko ajan paremmin ja paremmin sarjaan sisään.

– Viimeiset pelit ovat näyttäneet, että minulla ei ole ongelmaa pärjätä tämän sarjan tempossa ja tällä tasolla. Ei ole kiire eikä tarvitse hätäillä.

Aalen hävisi sunnuntaina Paderbornille kotonaan maalein 2-4 ja Pohjanpalo pääsi kentälle 61. minuutilla. Aalen on sarjassa sijalla 11.

– 2. Bundesliiga on todella kova sarja. Viimeksi Berliiniä vastaan katsomossa oli 20 000 ihmistä eli paikoin on myös ison maailman fiilistä, Pohjanpalo kuvailee nykyistä työpaikkaansa.

loading comments...