WfL Wolfsburg ei päästänyt Bayern Münchenia karkuun

Kirjoittaja: — 11/04/2015
Tagit:

Sarjakakkonen WfL Wolfsburg haki pakkovoiton Hampurista. Kun HSV kaatui 2-0 (1-0), niin ero kärkijoukkue Bayern Müncheniin säilyi kymmenessä pisteessä.

Wolfsburgin kannalta ottelu lähti hyvin käyntiin. Peliä oli pelattu vain kymmenen minuuttia, kun pallo oli isäntien maalissa. Kevin De Bryne käytti hyväkseen HSV:n puolustusvirheen, syötti pallon Joshua Guilavoguille ja kontrolli pelistä oli johtomaalin myötä vieraiden.

Toista maalia saatiin odotella ottelun 73. minuutille. Nyt asialla oli Daniel Galigiuri Bas Dostin kanssa hyvin pelatun tilanteen päätteeksi. HSV:n ilta synkkeni lopullisesti Johan Djouroun punaisen kortin myötä.

HSV:n tilanne Bundesliigan hännillä on edelleen tukala. Takana sarjataulukossa on vain VfB Stuttgart.