Stuttgart avasi voittotilinsä – Freiburg ja Leverkusen nyhväsivät tasapelin

Kirjoittaja: — 27/09/2014

Ruhrin derbyn ja FC Köln – Bayern München -ottelun lisäksi 1. Bundesligassa pelattiin lauantai-iltapäivänä kolme muutakin ottelua. Borussia Mönchengladbach sekä Stuttgart nappasivat voitot. Freiburg ja Leverkusen päätyivät pistejakoon

Paderbornin lupaavalta näyttänyt kurssi alkaa kääntyä. Nyt takkiin tuli kotona Borussia Mönchengladbachilta. Ottelun avausmaalista vastasi Patrick Herrmann, joka viimeisteli Branimir Hrgota syötöstä oikeaan alakulmaan jo 8. peliminuutilla. Vain reilu viisi minuuttia myöhemmin Raffael iski voittomaaliksi jääneen 2-0-osuman. Jens Wemmer kavensi vielä upealla volley-maalilla vartti ennen päätösvihellystä.

Freiburg ei vieläkään saanut avattua voittotiliään, vaikka Leverkusen tarjosi kolmea pistettä hopeatarjottimella. Emir Spahić ajettiin ulos jo puolen tunnin kohdalla, mutta kotijoukkue ei onnistunut hyödyntämään miesylivoimaansa. Lopulta puntit tasoittuivat, kun myös Pavel Krmašille näytettiin punaista korttia. Maaleja ottelussa ei kuitenkaan nähty.

Stuttagart nappasi kauden ensimmäisen voittonsa Hannoverin kustannuksella. Ottelun ainokaisen teki Daniel Schwaab 69. minuutilla. Saksalaistoppari viimeisteli varmasti alakulmaan, kun pallo pomppi kulmapotkusta miehen jalkaan.

Perjantai-iltana Mainz ja Hoffenheim jäivät maalittomaan tasapeliin.

Toimittajan sana

Paderbornin alamäki oli odotettavissa. Eihän joukkueen materiaali nyt millään sarjan kärkipäätä ole. Pitää kuitenkin huomioida, että tappiosta huolimatta maalipaikat menivät kotijoukkueelle 24-11. Gladbach on pelannut vahvan alkukauden ja se on sarjassa toisena. Voi olla, että Eurooppa-liiga tekee vielä hallaa joukkueen ohkaiselle materiaalille, mutta toistaiseksi luistaa.

Freiburg on tätä menoa matkalla 2. Bundesligaan. Ei vielä voiton voittoa, ja tänään joukkue pelasi kotonaan tunnin verran miesylivoimalla tuloksetta.