Mikael Forssell toi Bochumin tasoihin viime hetkillä

Kirjoittaja: — 17/10/2014

Suomalaisten hyvät otteet Saksan 2. Bundesligassa jatkuvat. Tällä kertaa maalinteossa onnistui Mikael Forssell, joka iski VfL Bochumille 1-1-tasoituksen SV Darmstadtin verkkoon ottelun 95. minuutilla.

Darmstadt johti ottelua aina ottelun 10. minuutilta asti. Forssell vaihdettiin kentälle toisen puoliajan puolessa välissä. Kotijoukkue ei saanut järjesteltyä mitään vaarallista ennen tasoitusosumaa. Joukkueen maalivahti Andreas Luthe oli noussut ylös ottelun viimeiseen erikoistilanteeseen, ja miehen pusku tavoitti Miklun, joka viimeisteli vasurillaan pallon läheltä maaliin. Osuma oli suomalaiselle kauden ensimmäinen.

Samaan aikaan pelatiin kärkiottelu FC Heidenheimin ja FC Kaiserslauternin välillä. Alexander Ring tahkosi täydet 90 minuuttia vierailijoiden keskikentällä, kun joukkueet tasasivat pisteet. Suomalaisella oli hyvä mahdollisuus viedä Kaiserslautern johtoon ottelun alussa, mutta tällä kertaa Ring jäi ilman täysosumia.

Huomenna Joni Kaukon FSV Frankfurt on liekeissä klo 14:30 alkaen, ja Joel Pohjanpalon Fortuna Düsseldorf kohtaa St. Paulin klo 21:15.

Toimittajan sana

Osuihan se Miklukin! Enteet olivat ilmassa, sillä mies oli pelannut ihan pirteästi aina vaihdosta kentälle tullessaan. Sarjan tempo taitaa olla liian kova siihen, että Forssell murtautuisi avauksen mieheksi, mutta super-vaihtomiehen rooli saattaisi suomalaiselle sopia.